Gratis verzending vanaf €45 - Persoonlijke service - Levering: 3 à 5 werkdagen

Alto Wall Climber Mia Cara

Een speeltuin voor katten die ook nog eens mooi staat in je interieur. Dat is de Alto Wall Climber van Mia Cara. Dit wandmeubel combineert klimmen, krabben én slapen in een mooi Deens design. Op de planken kan je bovendien enkele boeken of decoratie kwijt. Mia Cara vroeg werkte voor het ontwerp van dit buitengewoon meubel samen met het Deense designbureau van Hans Thyge

Het leuke aan de MiaCara Alto Wall Climber, is dat het een alternatief biedt voor de traditionele krabpaal. Katten zijn het liefst waar jij ook bent en door de integratie van dit meubel in jouw interieur gaat ze zich helemaal thuis voelen. Het meubel voelt ook heel natuurlijk aan voor de kat: het integreert niet alleen een plek om de nageltjes te scherpen, het zorgt ook voor verschillende leuke plaatjes op een hoogte (heel belangrijk!) waar ze tot rust kunnen komen.

Alto Wall Climber

Bobby & Clyde biedt dit wandmeubel exclusief aan. Koop je de volledige set graag aan in één keer? Dat kan dat extra voordelig via deze link! Kies je zelf graag de volledige samenstelling? Dan helpen wij jou hier graag mee: 

 

Stap 1: Basisstructuur
Dit is eigenlijk de basis van 186 cm x 94 cm, gemaakt in vol eik. Deze heb je nodig om te starten en komt op 249 euro.

Stap 2: Kies je opzetstukjes
Op deze basisstructuur kan je verschillende opzetstukjes kwijt. Zo kan je zelf je Alto Wall climber samenstellen en personaliseren. Dit zijn de opties: 

  • Shelf klein: Ideaal voor decoratiemateriaal of wat boeken op te plaatsen. Het is ook voor deze maat dat er een kussen gemaakt is waar je poes op kan rusten. Dit schap meet 42cm B x 12 cm H x 25 cm D en is gemaakt in fineer eik
  • Shelf groot: Ook dit opzetsctuk leent zich voor het plaatsen van deco-materiaal of boeken. Het meet 87,5 B x 12 cm H x 25cm D en is eveneens vervaardigd uit fineer eik. 
  • Nestje: Dit C-vormig opzetstuk is een ideaal nestje voor je kat. De vorm zorgt voor een geborgen en veilig gevoel, wat de meeste katten verkiezen. Het is vervaardigd uit fineer eik en vilt. 
  • Huisje: Houdt je kat ervan om écht helemaal weggedoken te zitten? Dan is dit huisje ideaal! Het huisje kan bovendien uitgebreid worden met hetzelfde kussentje als je op het kleine schapje kan gebruiken. Het huisje is 42cm B x 4cm H x 25cm D en eveneens vervaardigd uit fineer eik.
  • Kussen: Het kussen past perfect op de shelf klein en in het huisje. Wil je dus extra comfort geven voor je kat, dan kan je dit perfect gebruiken. Afmeting: 40,4cm B x 6,5cm H x 23,4 cm D. Dit kussen bestaat in twee kleuren: antraciet en hemp. De hemp kleur past perfect bij de andere vilten accenten, het antraciet is dan weer een leuk kleur-accent. 
  • Scratcher/krabvlak: Wil je het meubel ook van een krabvlak voorzien, kies dan voor dit prachtig rond design met een diameter van 45,5cm. Het is vervaardigd uit fineer eik en vilt. 
  •  Extensie-structuur: Wil je de basisset uitbreiden met extra ruimte voor de opzetstukjes? Kies dan voor deze extensie. Ze meet 186cm H x 45cm B en werd eveneens uit vol eik vervaardigd. 
MiaCara Alto Wall Climber prijs overzicht

 Heb je hulp nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail.

Bobby & Clyde - Pet furniture done right