Gratis verzending vanaf €45 - Persoonlijke service - Levering: 3 à 5 werkdagen

Over ons

Bobby & Clyde is het geesteskind van Bram, Niky en Hannelore. Samen vormen ze de e-musketeers, een team van ervaren online marketeers en webbouwers. Als trouwe dienaars voor onze eigen kat en hond merkten we op dat mooi en kwalitatieve dierenmeubelen moeilijk te vinden zijn. Onze eigen zoektocht en frustraties tijdens deze zoektocht hebben ons dan ook doen inzien dat het dringend tijd is om hier verandering in te brengen.

Met Bobby en Clyde willen wij niet alleen mooie kwalitatieve meubelen brengen, we willen ook dat onze dieren hier oprecht gelukkig van worden én dit zonder het milieu extra te belasten. We zoeken dus geen massaproductie, maar unieke stukken die gemaakt zijn met passie. Gedaan met die krabpaal die we achter de zetel verstoppen, nee, het mogen echte "statement pieces" zijn die hun eigen plek krijgen in onze interieurs. 

Alle producten worden dus vooraf geëvalueerd om te kijken of ze voldoen aan onze hoge eisen. Dat we hierdoor geen massa van producten kunnen aanbieden, vinden we dan ook eerder een sterkte. 

We streven er ook naar dat alle productie gebeurt in Europa en dit op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Geen goedkope materialen dus, maar kwalitatieve Europese houtsoorten, afkomstig uit een verantwoord beheerd bos. 

Daarnaast willen we élke hond en kat van een mooi nestje voorzien. Een deel van onze opbrengst doneren wij daarom aan een goed doel, gefocust op het welzijn van katten en honden. 

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren